Gökkuşağı

Aslında herkes kendi hiçliğinde kayboluyor.maalesef göremiyor,duyamıyor, bilemiyorlar. 

&&& Yeşim Gürses &&&

 Hayatın öğrettiği;Beni kimse sevmemiş.sadece Allah sevmiş.sonsuz sevginin içindeyim aslında.yalnız zannedenlere inat. 
&& Yeşim Gürses &&

 Herkes ölecek, toprak olacak, kemikleşecek, mezar alacak onca para verecek.. 100 sene sonra daha kötüler gelip mezarları yok edip yerine o döneme ait yapılar yapacak Eee! neyin hırsı çabası ki! bu kimsesiz mezarlığı daha iyi. 

& Yeşim Gürses &
  
En iyi kanki,kankanız zamanda yolculuk yapanlardır.zaman ne güzel geçer onlarla.hepimize nasip olur umarım.

 &Yeşim Gürses &

 Eylül ayı ne güzel bir aysın sen eylül.eylülde doğmak şanstır kıymet bilene tabi.. eylülde ölebilmek ise nimettir anlayabilene pek tabi. sonbahar seni seviyorum. insanlar senin kıymetini nimetini bilirler ilerde belki kim bilir.

 &Yeşim Gürses &

 En iyi En güzel kimler yaşadı yaşamanın hakkını verenler kim?bence evli,mutlu,çocuklu,torunlarını gören hatta torunlarının torunlarını gören,aldatmayan uzun bir masanın etrafında kalabalık olan geniş mutlu birbirlerinden kopmayan aileler dolu dolu yaşamıştır nokta.

 &Yeşim Gürses &
  
İyiler ile kötülerin açılımı:iyiler diğer alem de sonsuz hayatlarını kazanacak.kötüler ise;kısa olan dünya hayatını kazanacak.iyi olanlar sizden de kötü olabilir.iyiliği yaşatıyorlar fark burada. 
  

                                                                    &Yeşim Gürses&                                                                   
     

 Bakarsın ki maddiyat olmuş artık en sevdiklerin. maneviyatı hatırlamamak... onlara dersin ki içinden sesli söylersen anlamazlar çünkü; bizim burada hep kırmızı kar yağıyor gönlüm mavi kardan yana.
  
& Yeşim Gürses &
  
Hani filmlerde oyuncuya ateş ederler; mermi üstüne mermi yer hayatta öğle aslında.. her zaman sevdiklerimiz bizi paramparça eder.. kaçış yok.

 & Yeşim Gürses & 

 Kalabalıktan Sessizliğe Gidişti.Sessizlikten Kalabalığa Geliş.Kalabalıkta Yeniden Yaşayış.Sessizlikte Var Olduğuna İnandığın Sevdiklerin Kalabalıkta Olmadığını İzlersin.Hayat Öncekiler Gibi Ders Verir.Sessizlikte Var Olduğuna İnandığın Sevdiklerin Kalabalıkta Sessizleştiğini İzlersin. Sessizlikte Hayat Boyu Yaşayabilirsiniz.

 &Yeşim Gürses & 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

9

Biz Seninle...

Geçmiş Zaman