Gittim / Dinle / Yüreğinin sesine gidenler / Kalp Kütüphanesi/ Zamanda Yolculuk / Hiç

___Gittim___ 
Seçenek olarak ''hayat'' bazen gitmeyi sunar gidersin.gitmen için çaba sarf edilmiş ise gene gidersin yeter ki kimsenin aklı acımasın mutlu olsunlar.  gitmene Seyirci kalanlar ise hep seyircidirler hayatlarında bilmezler.kiminin aklı, kiminin kalbi, kiminin vicdanı acır.sen giden olursun onlar seyirci.
*Yeşim Gürses*
 __Dinle__           
 İnsanlar hata yaptıkça... kulağına küpe olsun derler... bu da ders olsun denir.yüreğine küpe takanlar ders almaz.

*Yeşim Gürses*  
                                                             __Yüreğinin sesine gidenler__    

 Dünya döndükçe mantık terazide ağır gelir paraya yenilir bunun adı korkudur. Yürek acısıyla tozlu raflarda kalmaya devam eder.Taki... Dünyanında güzel döndüğü vakit zaman gelecek. Bizler yaşamasakta,göremesekte... O cesur, korkusuz; Yüreğinin sesine gidenler gelene denk. Yürek acısı tozlu raflardan kalkana denk... İşte o vakte kadar dünya mantık terazisinde paraya yenilerek paranın kazanmasına izin verir.

*Yeşim Gürses*
  
                                                    
___Kalp Kütüphanesi___

  Bazılarının Aklı Acır. Zamanla Geçer. Unutulur Tüm Her Şey Gibi; Değersizdir.Bazılarınında Kalbi Acır. Zamanla Geçmez. Unutulmaz. Tüm Her Şey Gibi Kalpte Sonsuza Kadar Kalır. Ne Mutludur ki Kalbini Özgürce Kullananlar Acıyı Bile Bile Çeker VE Kalbine Buda Geçer Öteki Acılar Gibi Buda Geçer. Kalp Kütüphanesinde Sonsuza Kadar Yerini Alır.kalp kütüphanesinde yer kaldıysa.
  
*Yeşim Gürses*
  
                                                        ___Zamanda Yolculuk___

Zamanda yolculuk yapıyorum sanki... ama hiç bir şeyi değiştiremiyorum.öğlece çaresizce kalıveriyorsun.nefessiz kalmak gibi.sonrası hep yağmur.

 *Yeşim Gürses*


                                                                   ___Hiç___

 En iyisi sadece, çokça uyumak. rüyanın içinde yaşamak. bir daha uyanmayıp rüyadan uyanmak. en iyisi bu olsa gerek. en iyi dost uyku... sadece uyumak. zamanı mühim değil. uyumak uzun süre ne gülmek ne ağlamak ne de... canının yandığını hissetmemek.mutluluk,mutsuzluk,her şeyden korkanı dünyanın en korkağını sevgi karşısında cesur davranamayanları  hissetmemek için;kendime güzel bir dilek diliyorum...uyu ve rüyanın içinde yaşa ve uyanma bir daha bu dünyaya..'hiç' bunu diliyorum kendime güzel bir dilek.nede olsa her şey boşu boşunaymış.boşu boşuna.
   
*Yeşim Gürses*




 



















    





   


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

9

Biz Seninle...

Geçmiş Zaman